Slow Start

Slow Start is een Leidse band opgericht in 2016 door Roland en Swap. Na een wat langzame start (what´s in a name?) kwam Peter de band versterken in de zomer van 2016 toen de sjablonen van de eerste nummers een feit waren. Na een lange zoektocht naar een geschikte drummer kwam Alex vroeg in 2017 de band versterken en in 2018 maakte Adrie de band compleet. 5 Muzikanten, allen met een schat aan ervaring, maar uit compleet verschillende hoeken van de muziek, allemaal wel met de nodige podiummeters achter de kiezen

Alle muziek die Slow Start ten gehore brengt is zelf gemaakt en laat zich het best omschrijven als makkelijk in het gehoor liggende muziek met een donker rafelrandje en een vleugje country. Meerstemmige zang en zorgvuldig verweven gitaarpartijen zijn inmiddels het handelsmerk van Slow Start geworden. Dit alles gedreven door een zeer solide ritmesectie.

Inmiddels zijn er succesvolle optredens gegeven op Hoekstock in Koudekerk, in Rockcafé Under The Bridge in Alphen aan de Rijn, Café de Meester in Zoeterwoude, Rockcafé de WW en Café de Plantage in Leiden. Indien gewenst kan Slow Start ook een (semi) akoestisch optreden verzorgen.

Slow Start is:

Alex                       -              Drums en Zang

Peter                    -              Bas

A3                          -              Gitaar

Roland                 -              Gitaar en Zang

Swap                    -              Zang en Toetsen

 

Nieuwgierig geworden?

Op Youtube hebben we twee video´s staan en via Facebook kan er contact met ons worden opgenomen.

  https://www.youtube.com/channel/UCniNUG-KGq9TEX966B_WVlg

       https://www.facebook.com/SlowStartMusic/